Boekje of schrift DIY van scheerschuim verf en papier 800x600

Marmeren met scheerschuim en verf is een absolute favoriet bij ons thuis en is geschikt voor kinderen van 5 jaar, maar ook nog leuk voor pubers en volwassenen. Hoe werkt scheerschuimmarmer eigenlijk? In deze blog laat ik het je precies zien. Ik geef je ook een aantal tips voor wat je vervolgens met al dat gemarmerde papier kunt doen.

Geschikt voor:

5 jaar en ouder

Wat heb je nodig?

  • wit papier (gewoon A4 of dikke papier)
  • ovenschaal of lage bak
  • scheerschuim
  • inkt (ecoline) of voedingskleurstof (druppels, geen gel)
  • satéprikker om mee te roeren
  • keukenpapier
  • plastic pasje

In het onderstaande filmpje laat ik je zien hoe het moet. Let op: schraap alle scheerschuim goed van het papier af met een pasje. Dan krijg je het mooiste resultaat. Verder kan er eigenlijk weinig mis gaan als je je tafel, vloer en kind bedekt…

De vraag is vervolgens: wat kun je hiermee? 

Leuk, gemarmerd papier, maar het zou jammer zijn als het op een stapel in de kast belandt. Ik geef je maar liefst 8 tips voor het verwerken van dit kunstige papier. 

Wil je zelf nu ook graag aan de slag met scheerschuimmarmer? Bestel het Artie Farty knutselpakket, daar zit alles in wat je nodig hebt! 

Bericht delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Maak het zelf!

Ga aan de slag met dit superleuke knutselpakket met Artie Farty als basis! Dit is een perfect cadeau voor creatieve kinderen, vol laagdrempelige activiteiten en materiaal om zelf kunst te maken.
€24,95

Gerelateerde berichten

Ik vind het leuk om van je te horen!


Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *